Новини

Пропонуємо унікальний продукт італійського виробництва - Акватейн АМФ (500 мл) - рідкий продукт на основі силікону для контролю за комарами.
            Пропонуємо унікальний продукт італійського виробництва - Акватейн АМФ (500 мл) - рідкий продукт на основі силікону для контролю за комарами.

Пропонуємо унікальний продукт італійського виробництва - Акватейн АМФ (500 мл) - рідкий продукт на основі силікону для контролю за комарами. Екологічно чистий продукт, який є безпечним для людей, риб, тварин та рослинності. Діюча речовина: полідиметилсилоксан (силікон ПДМС), 89%. Спосіб дії: Не потребує спеціального обладнання для нанесення.

Пропонуємо ефективний засіб від мух - гранульована приманка "Мускаблю" (Італія)
Пропонуємо ефективний засіб від мух - гранульована приманка

Розфасовка: 20 грам, 0.5 кг, 1 кг. Призначення: Для боротьби з різними видами мух у житлових та нежитлових приміщеннях, об'єктах харчової промисловості та торгівлі. Склад засобу, мас. %: Ацетаміприд (0,5%), феромон (Z)-9-трикозен 0,06%, бензоат денатоніум та допоміжні речовини до 100%.

Маємо в продажі - Димова шашка Актелік на основі піримифос-метилу 22,5%
Маємо в продажі - Димова шашка Актелік на основі піримифос-метилу 22,5%

Вибір професіоналів для проведення фумігації складських приміщень. Не вимагає спеціального устаткування. Розфасовка: Шашки по 90 грам, 12 шт. в коробці.

Маємо в продажі - Репелент від змій
Маємо в продажі - Репелент від змій

Особливості препарату: Рідкий репелент на основі ароматичних речовин, здатних природним чином відлякувати змій.

Засіб від кротів "Моулфри" — надійний, безпечний та гуманний засіб для відлякування кротів.
Засіб від кротів

Завдяки застосуванню репелентів можна позбавитися від гризунів, не вбиваючи їх. Ми пропонуємо Вам репеленти на основі лавандової олії, які ефективно відлякують польових мишей та кротів.

Димова шашка Pirimor
Димова шашка Pirimor

Pirimor - це високоефективний інсектицид. Пірімор ефективний в боротьбі з тльою в теплицях на таких рослинах: - чорна, червона, біла смородина, виноград, полуниця і малина; - зелений салат, шпинат, цикорій - горох і боби; - огірки, кабачки, баклажани, перець, помідори; - капуста, кабачки, кольрабі, цвітна капуста; - редис, буряк, морква; - селера і пастернак; - квіти, трави; - склад буряка, в разі обробки реалізація можлива через 14 днів.

Механічні мишоловки користуються попитом вже 2 рік
Механічні мишоловки користуються  попитом вже  2 рік

Механічна мишоловка "МІНІТРАП" - для мишей. Розміри: 110х50х60 мм. Механічна мишоловка "СУПЕРТРАП"- для щурів та мишей. Розміри: 140х80х80 мм.

Отримали новинку- Поїлка для гризунів в контейнері "Нептун".
Отримали новинку- Поїлка для гризунів в контейнері

Поїлка призначена для використання в середині контейнера "Нептун" для щурів та мишей. Поїлка виготовлена з високоякісного поліпропілену. Поїлка практична і зручна у використанні.

З'явились в продажі клейові пастки міні 20*10см
З'явились в продажі клейові  пастки міні 20*10см

Застосування: виявлення та відлов дрібних гризунів (всі види мишей) і комах-шкідників (таргани, мурашки) в сухих приміщеннях всіх категорій. Клейова пастка має привабливий запах, нетоксична, не містить отруйних речовин. Перевіряти пастки необхідно щодня. Якщо протягом 2-3 днів в клейову пастку чи не піймався жоден шкідник, необхідно встановити пастку в іншому місці. Заміна листів пастки роблять у міру їх наповнення шкідниками.

Отримали клейові пластини для ламп GP 15 та GP 30
Отримали клейові пластини для ламп  GP 15 та GP 30

Принцип роботи клейової пластини: Пластини для інсектицидної лампи мають зверху шар клею, який міцно затримує всіх комарів, мух та мошок. А сідати ці комахи на пластину будуть внаслідок світіння УФ-лампи. Як відомо, УФ-світло приваблює комах. Клейові пластини підійдуть для таких пристроїв як: Інсектицидна лампа «GP-15 та GP 30». Клейова пластина є змінною і підлягає заміні у разі масового забруднення комахами. Періодичність заміни може становити кілька тижнів. Як видно, липка основа грає на відміну високовольтних аналогів відразу дві ролі: і пастки і місця збору.